Bomba! Umesto Reala treniraće Bajern?

Izvor: Sportske.net, 12.Nov.2019, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bomba! Umesto Reala treniraće Bajern?

Izgleda da od Holanđanina nema ništa i da je Bajern našao rešenje od zime?

Izgleda da će Bajern povući neočekivani potez. Hansi Flik je dobio poverenje kluba, naime, on će voditi ekipu do kraja jeseni, ali Bavarci traže rešenje tokom zimske pauze.

Ostao je sam Erik Ten Hag, ali on neće napustiti Ajaks do kraja sezone, a u Bajernu strahuju da bi mogao da se preseli u Englesku. Postoje spekulacije da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bi Holanđanin, ako Arteta ode u Arsenal na kraju sezone, mogao da se pridruži Gvardioli i da 2021. postane menadžer Sitija.

Uostalom, kada je Pep radio u Bajernu, Ten Hag je bio trener drugog tima, imaju slična fudbalska razmišljanja.

Venger i Murinjo nisu ni bili kandidati za klupu, nemački šampion traži sveže lice, a današnji mediji tvrde da bi Ćabi Alonso mogao da bude bomba. On je spominjan kao Zidanov naslednik, tek je počeo u Sosijedadu trenersku karijeru kao šef u drugom timu, ali uvek je pokazivao tendencije da bude trener, u Bajernu se povukao sa terena, bio bi dočekan kao heroj. Poznaje tim, kao igrač imao je veliki autoritet, da li bi to bio preveliki rizik.

U Bajernu smatraju da ne bi i da bi sa Ćabi Alonsom dobili rešenje za duži period.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Nemci pišu, Pep od leta opet na klupi Bajerna?

Izvor: B92, 13.Nov.2019, 12:47

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola mogao bi ponovo da postane trener Bajerna.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.