Bokseri Sombora preko Zvezde do titule prvaka Srbije

Izvor: B92, 25.Jul.2021, 23:13

Bokseri Sombora preko Zvezde do titule prvaka Srbije

Bokserski klub Sombor novi je šampion Srbije.

Četa Stojana Kneževića, alfe i omege kluba sa severa Srbije, prvi poraz u sezoni nanela je favorizovanoj Crvenoj zvezdi u revanšu finala Superlige u Somboru, a onda grogiranog protivnika dokusurila u nikad neizvesnijoj majstorici u Smederevu - 12:10.

U meču koji je rešio pitanje šampiona Srbije pojačanje novog vladara srpskog klupskog boksa, Igor Rogić je pobedio Aleksandra Šerifovića.

"Nikada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << neću zaboraviti ovaj trenutak kada sam sa Somborom postao šampion Srbije u olimpijskom boksu. Hvala svim momcima iz tima, vreme je za slavlje"; rekao je Rogić, novi junak kluba iz Bačke, odmah posle meča.

Koliko mu je situacija dozvolila, radovao se i Stole sa svojim momcima.

"U utorak sam sahranio oca Milana, ali nisam hteo da ta moja tuga utiče na ove momke. Pogurao sam to u sebi i moji junaci su mi vratili titulom. Hvala im do neba, ali hvala i gradonačelniku Sombora Antoniu Ratkoviću koji je bio večeras ovde s nama i bez čije pomoći u ime grada ne bismo ostvarili ovaj istorijski uspeh", izjavio je Knežević.

Medalje i šampionski pehar pobedničkom timu podelili su direktor Superlige Marjan Cvetković i Teodora Ostojić ispred Bokserskog saveza Srbije.

Bokserska liga Srbije ove godine održana je na vrhunskom nivou, a pomoć BSS u organizaciji pružili su država Srbija i kompanija MTS.

Svi mečevi bili su prenošeni direktno na TV Arena sport.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

River se budi: Golčina Suareza, Union deklasiran na Monumentalu (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 26.Jul.2021, 01:50

Milioneri slavili na svom terenu protiv tima iz Santa Fea sa 4:0 i ostvarili prvi trijumf u prvenstvu Argentine. Prelep gol napadača domaćeg tima..Odlična nedelja je iza Rivet Plejta. Posle samo 1:1 u prvom meču osmine finala Kopa Libertadores protiv Argentinos Juniorsa i poraza na premijeri novog...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.