Bojinović: Uvek tu za Srbiju

Izvor: B92, 23.Dec.2009, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bojinović: "Uvek tu za Srbiju"

Rukometaš Monpeljea, Mladen Bojinović izjavio da ostaje uz nacionalni tim i u narednim akcijama, ako ga pozove selektor.

Izostanak sa spiska Nikolića i Bojinovića "ustalasao" je domaću rukometnu javnost. Ratko Nikolić je već izjavio "da je reprezentacija za njega gotova priča", dok Mladen Bojinović koji ima poseban status među navijačima, i dalje želi da igra za nacionalni tim:

"Iznenađen jesam,nisam očekivao ovako nešto.Mislim da je trebalo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da budem na spisku.Ali, život ide dalje.Ovo je kao jedna izgubljena utakmica. Srbija je moja zemlja, uvek sam bio tu, i biću tu. To što trenutno nisam,nije strašno" rekao je Bojinović.

Upitan, da li bi u slučaju naknadnog poziva Seada Hasanefendića, ipak sa statusom "rezerve" uskočio u sastav Srbije, Bojinović je kratko odgovorio: "Ja sam reprezentativac Srbije, tu je sve jasno".

Okupljanje reprezentativaca je 2. januara 2010. godine u Beogradu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nikolić: Završio sam sa reprezentacijom

Izvor: Vesti-online.com, 23.Dec.2009

Izostanak sa spiska reprezentacije Srbije bivšeg kapitena Ratka Nikolića i jednog od najbojih igrača Mladena Bojinovića ustalasao je domaću rukometnu javnost. Nikolić je već izjavio "da je reprezentacija za njega gotova priča", dok je Mladen Bojinović rekao da i dalje želi da igra za nacionalni...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.