Bogdanović do leta sigurno u Sakramentu

Izvor: B92, 23.Jan.2020, 00:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogdanović do leta sigurno u Sakramentu

Spekulacije o promeni sredine srpskog košarkaša Bogdana Bogdanovića su već uveliko u toku.

Za njega su najveće interesovanje pokazali Filadelfija Seventisiksersi, međutim, iz Sjedinjenih Država nam dolaze nove informacije.

Prema jednom izvoru koji dobro poznaje situaciju na NBA tržištu, Kingi nameravaju da zadrže Bogdanovića, barem do leta.

Srpski bek je ove sezone imao probleme sa povredama, propustio je desetak mečeva, a od sledeće sezone će >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << postati "ograničeni slobodni agent".

Generalni menadžer Vlade Divac i njegovi saradnici su svesni da kada je Bogdanović zdrav mogu mnogo da očekuju od 27-godišnjeg košarkaša, koji bi u Sakramentu dobio četvorogodišnji ugovor vredan 51.700.000 dolara.

Ipak, činjenica je da postoji šansa da na otvorenom tržištu dobije mnogo unosnije ponude, jer bi bio među zvučnijim imenima u klasi "ograničenih slobodnih agenata".

Treba reći i da Sakramento ima mogućnost da izjednači bilo koju ponudu konkurenta, ali i da su ograničeni kada su u pitanju sredstva kojima raspolažu, pošto su Harison Barns, Badi Hild i Dieron Foks dobili poprilično unosne ugovore.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.