Bogdanović: Od sad, ustvari, kreće turnir  opet VIDEO

Izvor: B92, 06.Sep.2019, 20:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogdanović: Od sad, ustvari, kreće turnir " opet VIDEO

Za razliku od prethodnih utakmica, Bogdan Bogdanović je protiv Portorika dobio priliku i da odmori.

Najefikasniji igrač Srbije u dosadašnjem toku Svetskog kupa je na terenu proveo 20 minuta, a tokom zagrevanja za meč je sa tribina dobio ovacije "MVP, MVP".

"To se ne gleda tako, na kraju se sve iskristališe i dođe na svoje. Lepo je to, ali ne može da se bude MVP i da izgubiš...", rekao je Bogdanović.

Na insistiranje predstavnika medija da "svi govore >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << o njemu", Bogdanović je istakao da se radi samo o prve tri utakmice.

"Mi imamo plan i to je tako, imamo previše igrača koji individualno mogu da dođu do koša i to je naša prednost u odnosu na prethodne godine. Sigurno je to jedna od većih prednosti, uz timsku igru koja nas krasi godinama", rekao je Bogdanović.

Naveo je i da se očekuje da protivnici više pažnje obrate na njega, kao i da u tom slučaju može da bude više prostora na parketu za ostale članove petorke.

Upitan da prokomentariše predstojeću utakmicu sa Španijom je rekao da ekipa "neće da izgubi nijednu utakmicu".

"To nam je bitno, to nam je u prvom planu, tako razmišljamo od početka i to je to", naveo je Bogdanović.

U javnosti "provladava" teza da Srbija ne igra na maksimumu, za šta je Bogdanović rekao da "ne zna šta to znači".



"Mi svaku utakmicu igramo sa sto posto. Da, uvek ima prostora za napredak i može bolje, ali mi to ne gledamo tako. Svaku utakmicu dajemo sto posto od sebe
", istakao je Bogdanović.

Na pitanje našeg izveštača Aleksandra Kovačevića kako ekipa gleda na utakmice koje dobija visokom razlikom, Bogdanović je istakao da to može da stvori probleme, u smislu da selektor mora da balansira minutažu igračima.

"Od sad, ustvari, kreće turnir, opet", rekao je Bogdanović uz osmeh.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.