Bledi Real jedva slavio protiv fenjeraša (video)

Izvor: Sportske.net, 09.Dec.2018, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Bledi" Real jedva slavio protiv fenjeraša (video)

Fudbaleri madridskog Reala su slavili u 15. kolu španske Primere, ali je utisak da igrom nisu zaslužili da slave protiv novajlije u elitnom rangu.

Ekipa Santijaga Solarija slavila je sa 0:1 (0:1) na gostovanju ekipi Ueske.

Poveli su gosti već u osmom minutu i delovalo je da bi Ueksa mogla da doživi katastrofu. Odriozola je odlično centrirao, lopta je pala na levu nogu Geretu Bejlu, koji je matirao Aleksandra Jovanovića za vođstvo Reala.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Ipak, od tog trenutka, Real gotovo da nije postojao na terenu, a domaćin je već u 17. minutu imao priliku da poravna, Avila je šutirao iz dobre pozciije, ali je Kurtoa odlično intervenisao.

Nije bilo velikih uzbuđenja do kraja prvog dela igre da bi nakon samo dva minuta igre u nastavku Ueska imala još jednu dobru priliku, Melero je tukao nakon centaršuta sa strane, ali je šutirao pored gola Reala.

U 70. minutu jedna retka prilika za "Los Blankose", ponovo Bejl u centru pažnje, ali je odlični Aleksandar Jovanović vrlo dobro intervenisao i sprečio Velšanina da postigne drugi gol na utakmici.

U finišu zlatna prilika za domaću ekipu, Kućo je šutirao sa samo par metara, ali je iz izgledne pozicije prebacio čitav gola Reala.

U trećem minutu nadoknade, Kurtoa u poslednjem trenutku šalje loptu u korner, nakon što je lopta nakon izvedenog slobodnjaka iznenada išla pod prečku gostiju, iako je delovalo da je fudbaler Ueske uputio centaršut.

Na kraju se Real odbranio i upisao tri vredna boda i pored jako blede partije.

"Los Blankosi" na četvrtom mestu na tabeli sa 26 bodova nakon 15 kola, imaju pet manje od vodeće Barselone. Ueska zakucana za dno sa samo sedam bodova, ali ako u nastavku prvenstva igraju kao danas, mogu da se nadaju nečemu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.