Izvor: MozzartSport.com, 07.Avg.2020, 15:03

Biće mi teško da navijam za Juventus

„Tačnije, navijaću da Lion izgubi“, poručio trener Crvene zvezde

Na Marakani još ne znaju tačan evropski kalendar. Znaju samo da moraju da drže fige Juventusu u večerašnjem susretu sa Lionom, odnosno Barseloni u revanšu osmine finala protiv Napolija. U slučaju prolaska šampiona Italije i Blaugrane, srpski šampion će kvalifikacije početi od drugog kola. Dakle, 25. avgusta.

Sudbina se >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ponovo poigrala sa trenerom Crvene zvezde Dejanom Stankovićem. Kao vezista Lacija imao je Stanković ponudu Stare Dame, čak je postigao preliminarni dogovor sa velikonom iz Torina, ali se na kraju odlučio za Inter. Ispostaviće se da je to bio jedan od najboljih poteza u karijeri Dejana Stankovića.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Bio je protagonista trofejne ere Intera, posebno inspirisan u sudarima sa nesuđenim klubom... Uvek je vladala tenzija na relaciji navijači Juventusa- Dejan Stanković, ali večeras će, verovatno prvi put u životu, navijati za klub iz Torina.„Večeras se zna. Pica, koka-kola i Liga šampiona. Obožavam da gledam Ligu šampiona. Biće mi krajnje neobično da navijam za Juventus. Baš neobično. U stvari, navijaću da Lion izgubi“, uz osmeh je rekao Dejan Stanković.

Crveno-beli čekaju ishod dve pomenute utakmice kako bi znali kada će biti u žrebu. Izvlačenje parova za prvo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona zakazano je za nedelju, dok je dan kasnije žreb za drugo kolo. Nepoznato je i da li će se mečevi igrati na neutranom terenu.

„Što se tiče domaćinstava i toga gde ćemo igrati naše utakmice, do nas je stigla informacija da ukoliko se neka zemlja označi kao rizična,  onda će biti odabran drugi grad domaćina. Nama navijači prave razliku, ako se igra pred praznim tribinama, onda je svejedno gde će to da bude“, dodao je Stanković.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Juve trasirao Zvezdin put ka LŠ, i neće biti lak! Tu je sve što treba da znate!

Izvor: Sportske.net, 08.Avg.2020, 09:40

Sada je sve jasnije...Eliminacijom Juventusa iz osmine finala Lige šampiona, i zvanično je poznat put Crvene zvezde ka Ligi šampiona. Srpski šampion će zbog poraza Ronalda i drugova morati da startuje već od prvog kola kvalifikacija i to za 10 dana!..Žreb je u nedelju, 9. avgusta u 12.00, Zvezda...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.