Bez publike u Nemačkoj na Novogodišnjoj turneji

Izvor: B92, 06.Dec.2021, 19:54

Bez publike u Nemačkoj na Novogodišnjoj turneji

Odlukom nemačkih vlasti da pooštri mere protiv koronavirusa odlučeno je da u Oberstdorfu i Garmiš-Partenkirhenu neće biti publike tokom Novogodišnje turneje.

Ipak, za austrijski deo najpopularnijeg takmičenja u ski-skokovima, u Insbruku i Bišoshofenu, još uvek nije doneta odluka.

Zapravo, za taj događaj ulaznice su u redovnoj prodaji kao da će biti dozvoljeno prisustvo navijača.

Iz nemačkog organizacionog odbora poručili su da će dosadašnjim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kupcima karata biti vraćen celokupan iznos novca.



"Nažalost, nova odluka bavarske vlade ne daje nam manevarskog prostora. To je velika šteta jer smo posebno za Novogodišnju turneju razvili odličan koncept zaštite”,
izjavio je Florijan Stern, generalni sekretar takmičenja u Oberstdorfu, koje je na rasporedu 29. decembra.

Prvog dana 2022. godine skakači će biti u Garmiš-Partenkirhenu.

"Ne očekijemo da dođe do promene ove odluke, ali vrlo smo prilagodljivi i trebalo bi nam nekoliko sati da bi mogli početi prodavati ulaznice”, rekao je Mihael Maurer, prvi čovek takmičenja u Garmišu.

Potom se skakači sele u Austriju, najpre u Insbruk 4. januara, a potom i Bišoshofen gde će 6. januara biti završena Novogodišnja turneja četiri skakaonice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Bez publike u Njemačkoj na Novogodišnjoj turneji

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Dec.2021

Odlukom njemačkih vlasti da pooštri mjere protiv virusa korona odlučeno je da u Oberstdorfu i Garmiš-Partenkirhenu neće biti publike tokom Novogodišnje turneje.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.