Bertans prelazi u Pelikanse

Izvor: Vesti-online.com, 03.Mar.2019, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bertans prelazi u Pelikanse

Letonac Dairis Bertans prelazi iz milanskog Armanija u Nju Orelans Pelikanse.

Stariji brat bivšeg Partizanovog asa, sada člana San Antonio Sparsa, raskinuo je ugovor sa Olimpiom Milano tj. Armanijem i prelazi preko okeana.

"I dalje ne mogu da verujem da se to događa. Zahvalan sam Pelikansima što su mi pružili šansu. Jedva čekam da zaigram za novi klub. Zahvalnost dugujem i Armaniju, koji mi je pomoga u ispunjenju snova. Bila mi je čast što sam deo takve sjajne >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << organizacije. Svi ljudi su mi bili kao porodica. Želim vam sreću u nastavku sezone i da ispunite svoje ciljeve" napisao je Bertans na svom tviter profilu.

Betrans (30) prosečno postiže 6.4 poena za Armani u dosadašnjem delu Evrolige. Mogao bi da iskoristi šutersku ulogu, koju je ranije imao Nikola Mirotić, novi igrač Milvoki Baksa od polusezone.

Wow!! Still can’t believe this is happening! Huge thanks to @PelicansNBA for giving me this opportunity! Can’t wait to go over there and put on that jersey! — Dairis Bertāns (@DairisBertans) 03. март 2019.

Dairis Bertans (@DairisBertans) will wear No. 45 with the #Pelicans. #NBA @UniWatch pic.twitter.com/mCH9NPwjco— Etienne Catalan (@EtienneCatalan) 03. март 2019.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.