Ben se iz Zvezde vraća u Grčku?

Izvor: B92, 15.Jan.2021, 19:43

Ben se iz Zvezde vraća u Grčku?

Mohamed El Fardu Ben nalazi se u grupi fudbalera koji imaju dozvolu da napuste Crvenu zvezdu ove zime.

Grčki mediji pišu da se Ben nalazi na meti Arisa iz Soluna za transfer ovog meseca.

Aris je pokazao interesovanje da se drugi put u samo šest meseci pojača iz redova šampiona Srbije, nakon što je letos doveo Matea Garsiju.

Sada je napadač sa Komora na radaru, na čemu insistira >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << trenera Akis Mancios, s kim je sarađivao u Levandijakosu u sezoni 2015/2016.

Pitanje je samo da li Aris može finansijski da zatvori transfer jer Bena ima primanja u Zvezdi od 650.000, što bi bilo ubedljivo najviše ako bi potpisao za "ratnike".

U Arisu je baš Garsija najplaćeniji sa 450.000 evra.

Ben je već ostavio trag u Grčkoj nastupajući za Olimpijakos, Veriju, Panionios i Levadijakos, a sada bi mogao da se vrati.

Za jednog od najboljih stranaca u istoriji Crvene zvezde vlada interesovanje još iz SAD i UAE.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

FUDBALER ZVEZDE NA IZLAZNIM VRATIMA ‘MARAKANE’! Grčki klub želi napadača crveno-belih!

Izvor: HotSport.rs, 15.Jan.2021

Fudbaler Crvene zvezde, Mohamed El Fardu Ben, nalazi se u grupi fudbalera koji imaju dozvolu da napuste 'Marakanu' ove zime, a interesovanje za njega ne jenjava.. The post FUDBALER ZVEZDE NA IZLAZNIM VRATIMA ‘MARAKANE’! Grčki klub želi napadača crveno-belih! appeared first on HotSport - Najnovije...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.