Ben Vajt napustio Katar iz ličnih razloga

Izvor: B92, 30.Nov.2022, 22:02

Ben Vajt napustio Katar iz ličnih razloga

Fudbaler Arsenala Ben Vajt napustio je reprezentaciju Engleske na Svetskom prvenstvu u Kataru da bi se vratio kući iz ličnih razloga, saopštio je FA Engleske.

Savez nije naveo razlog za odlazak Vajta iz Katara, ali je saopštio da se ne očekuje da će se Vajt vratiti u nacionalni tim nakon što je napustio trening bazu tima u Al Vakri.

"Tražimo da se u ovom trenutku poštuje privatnost igrača", navodi se u saopštenju.

Ovaj 25-godišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << fudbaler nije igrao na prva dva meča Engleske u grupi, protiv Irana i Sjedinjenih Američkih Država, a utakmicu protiv Velsa je propustio zbog bolesti.

Engleska će u nedelju igrati protiv Senegala u osmini finala Svetskog prvenstva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Šok za Englesku: Reprezentativac napustio Svjetsko prvenstvo i otišao kući

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Nov.2022

Fudbaler Arsenala i reprezentativac Engleske Ben Vajt, odlučio je da napusti kamp reprezentacije i vrati se kući, odakle se neće vraćati do kraja prvenstva, saopštio je fudbalski savez tamošnje zemlje.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.