Bekam odabrao trenera!

Izvor: Sportske.net, 28.Dec.2019, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bekam odabrao trenera!

Mediji u SAD javljaju da je novonastala franšiza dobila prvog šefa struke.

Dejvid Bekam je osnovao fudbalski klub Inter Majami, koji će se od naredne godine takmičiti u MLS ligi.

Potpisano je 20 fudbalera za prvi tim, očekuje se da iz Evrope stigne još par iskusnih igrača, pretpostavka je da bi David Silva po isteku ugovora sa Mančester sitijem mogao da se preseli na Floridu.

Spekulisalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se i ko bi mogao da sedne na klupu ekipe, činilo se da je bivši trener Reala Santijago Solari glavni kandidat, ali će kako stoje stvari umesto Argentinca šansu dobiti urugvajski stručnjak.

U pitanju je bivši fudbaler Dijego Alonso, koji je sa meksičkom ekipom Monterej osvojio Ligu šampiona tekuće godine, da bi u septembru nakon serije slabih rezultata neočekivano dobio otkaz.

Urugvajac je navodno već neko vreme prvi pik uprave Majamija, a očekuje se da u ponedeljak i zvanično preuzme novonastali klub sa Floride.

Alonso je tokom igračke karijere nastupao u Španiji, Meksiku, Urugvaju i Kini, a branio je i boje španskih velikana Valensije i madridskog Atletika.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

"Deža vi", Žardim smenjen?! Utiče li ovo na Strahinju Pavlovića?

Izvor: Sportske.net, 28.Dec.2019

Portugalac navodno po drugi put dobio otkaz u kneževini. Partizanov štoper će morati da se dokazuje nekom drugom treneru kada se na leto bude priključio ekipi Monaka...Leonardo Žardim je ponovo otpušten!..Portugalski stručnjak je sinoć navodno bio na stadionu "Luj II" kako bi pokupio svoje stvari,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.