Bavarci već slave titulu

Izvor: Sportske.net, 23.Mar.2017, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bavarci već slave titulu

Predsednik Bajerna iz Minhena Uli Henes smatra da je šampionska trka gotova.

Na 11 kola pre kraja sezone u Bundesligi Bajern ima 13 bodova više od najbližeg pratioca Red Bul Lajpciga i sasvim je izvesno da će najveći nemački klub osvojiti petu titulu u nizu, odnosno 27. u klupskoj istoriji.

Prvi čovek Bavaraca Uli Henes je ubeđen da je trka završena prošlog vikenda, ubedljivim porazom RB Lajpciga od Verdera na 'Vezeru' u Bremenu (3:0).

"Ne bih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da zvučim nadmeno i arogantno, ali imamo 13 bodova prednosti i gol-razliku plus 48. Doživeli smo samo jedan poraz do sada u sezoni i trebali bismo da izgubimo pet utakmica do kraja da bi nas stigli. Nemoguće je da se tako nešto desi." rekao je Henes.

Na sve to, drugoplasirani Lajpcig će na naredne tri utakmice sigurno biti oslabljen neigranjem najboljeg strelca ekipe Tima Vernera, koji se povredio u prošlom kolu.

Bayern Munich President Uli Hoeneß has said that the #Bundesliga title race "has been over since Saturday" - when RB Leipzig lost 3-0. pic.twitter.com/C3KrXCWs4Y

— DW Sports (@dw_sports) March 23, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.