Barselona želi Toresa

Izvor: Vesti-online.com, 04.Jun.2010, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barselona želi Toresa

Čelnici Barselone spremni su da ponude Liverpulu 30 miliona evra za španskog napadača Fernanda Toresa.

Rukovodstvo katalonskog kluba smatra da Tores želi da napusti "Enfild roud", pošto je dosadašnji menadžer Liverpula Rafael Benitez raskinuo saradnju sa "crvenima".

Aktuelni šampioni Španije želi da naredne sezone napad ekipe s "Nou Kampa" predvode Tores i David Vilja, koji je pre nekoliko nedelja došao iz Valensije.

Španski mediji dodaju da dolazak >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << španskog reprezentativca u Barselonu zavisi od Zlatana Ibrahimovića. Ako katalonski klub proda Ibrahimovića obezbediće novac za angažovanje Toresa, koji je već nekoliko puta izjavio da bi voleo da se vrati u domovinu.

Tores (26) je u Liverpul stigao 2007. godine iz madridskog Atletika, a za engleski klub odigrao je 116 utakmica i postigao 72 gola.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

BARSELONA ŽELI FERNANDA TORESA

Izvor: Kurir, 05.Jun.2010, 08:59

Čelnici Barselone spremni su da ponude Liverpulu 30 miliona evra za španskog napadača Fernanda Toresa. Rukovodstvo katalonskog kluba smatra da Tores želi da napusti Enfild, pošto je dosadašnji menadžer Liverpula Rafael Benitez raskinuo saradnju s crvenima. Šampion Španije želi da naredne sezone...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.