Barsa jaka za Tripkovića

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Jan.2011, 23:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa jaka za Tripkovića

Derbi nije opravdao očekivanja. Tačnije, samo jedan od učesnika nije to učinio pošto se mnogo više očekivalo od Unikahe koja je prilično lako položila oružje pred šampionom Evrope. Ključ pobede Barselone sigurno je fantastična igra u odbrani što se može zaključiti iz broja poena koji su postigli domaćini.

Katalonci su strpljivom igrom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << polako lomili otpor rivala. Posle prve četvrtine imali su tri poena više, a do poluvremena ta razlika se povećala na osam poena. Onda je usledio odlučujući period igre posle kojeg je pobednik definitivno bio rešen. Navaro i drugovi su stegli odbranu, bili raspoloženi u napadu, pa su na poslednji odmor otišli sa vođstvom od 18 razlike što je bilo dovoljno za trijumf u derbiju ovog kola.
Što se tiče naših igrača bolju partiju je pružio je Uroš Tripković iako je njegov tim poražen. On je meč završio sa sedam poena, dok je Kosta Perović ubacio samo dva poena.
Petnaesto kolo: Unikaha – Barselona 53:70. Bilbao – Estudijantes 66:57.
Tabela: Barselona 12-3, Real 11-3, Kaha Laboral, Fuenlabrada 9-5, Bilbao 8-7, Valensija, Valjadolid, Huventud 8-6, Gran Kanarija, Kahasol, San Sebastijan 7-7, Unikaha 7-8, Estudijantes 6-9, Saragosa, Manresa 5-9, Menorka, Alikante 4-10, Granada 3-11.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.