Bamberg preskočio Bon

Izvor: Sportske.net, 03.Dec.2017, 22:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bamberg preskočio Bon

Šampion Nemačke je opravdao ulogu favorita prtotiv Bona.

Puleni Andree Trinkijerija su zabeležili sedmi prvenstveni trijumf u ttekućoj sezoni pošto su pred svojom publikom bili bolji od Bona - 83:65.

Riki Hikman je bio najefikasniji u Broseu sa 17 poena, Lo je postigaoo 15, Hekman 14, Olinde 10 ponena. Inače, svi su se upisali u  strelce u pobedničkom timu osim Edigina, mada je on proveo u igri maje od pola minuta.

Luke Mitrovića niej bilo u sastavu.

U poraženom taborru trojica dvocifrenih - Majo sa 14, Hil sa 12 i Klajn sa postignutih 10 poena.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Tejić bljesnuo protiv Panatinaikosa

Izvor: Sportske.net, 03.Dec.2017

Šampion Grčke je bio veoma ubedljiv protiv Trikale, vezao sedmu pobedu u nizu i vratio se na čelo tabele...Panatinaikos je razbio Trikalu sa 87:56 i posle sedam odigranih kola u grčkom šampionatu ima maksimalan skor...Svih 12 košarkaša na koje je računao Ćavi Paskval su se upisali u strelce...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.