Baloteli podelio radost dan posle utakmice

Izvor: Sportal.rs, 11.Feb.2015, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baloteli podelio radost dan posle utakmice

Italijanski fudbaler Mario Baloteli doneo je pobedu Liverpulu u meču protiv Totenhema postigavši treći gol na "Enfildu", ali je u žižu javnosti ponovo dospeo manje zbog pogotka, njegovog prvog premijerligaškog za klub od kada je letos stigao, a više zbog reakcije kod postignutog gola.

Odnosno zbog potpunog odsustva iste.

Naime, Baloteli nije pokazao nikakvu emociju neposredno posle postizanja gola, nije se radovao, nije se čak ni nasmejao. Prvi je napustio teren po završetku >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << meča, odbio je čak i da da interviju iako je bio junak utakmice pošto je ušao sa klupe na teren i postigao pobedonosni gol za veoma važnu pobedu Liverpula od 3:2 nad Totenhemom koji ih vraća u borbu za jedno od prva četiri mesta.

Englezi pretpostavljaju da je to njegov vid revolta posle bujice kritika koje su stizale na račun njegovih igara. On je stigao na "Enfild" iz Milana za sumu od 16 miliona funti, a gol protiv „pevaca“ bio mu je tek treći iz dvadeset mečeva koliko je odigrao za Liverpul.

Da italijan afričkog porekla ipak nije potpuno ravnodušno doživeo pobedu pokazuje slika na njegovom twiter profilu.

- Svaka čast momci! Sjajna utakmica. Ovo je osmeh samo za one koji su oduvek verovali u mene i podržavali me. Hvala vam. Napred Liverpul. Ova utakmica je prošlost. Sada moramo da nastavimo da radimo jako i naporno - napisao je.

Na slici ispod poruke je Baloteli nasmejan i srećan  u svom automobilu.

(Tekst: Momčilo Stanišić, Foto: Beta/AP/Jon Super)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.