BOMBA U ITALIJI: Vlahović u Atalanti

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2023, 15:09

BOMBA U ITALIJI: Vlahović u Atalanti

Apenini dobra destinacija

Mladi napadač Partizana Vanja Vlahović (18), nastaviće karijeru u – Italiji. Prema pisanju portala Telegraf, crno-beli i ekipa iz Bergama dogovorili su se o šestomesečnoj pozajmici pomenutog fudbalera, sa mogućnošću otkupa i taj posao je realizovan.

Kako navodi ovaj medij, dogovorena je otkupna klauzula od 500.000 evra nakon pozajmice.

Vlahović je prošao kompletne pripreme prvog tima crno-belih ove zime, čiji je deo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bio i jesenas, no, nije dobjao minute već je mahom branio boje omladinske selekcije, gde je bio jedan od najboljih strelaca u takmičenju.

To ga je upravo i preporučilo prvom timu, odnosno treneru Gordanu Petriću, koji ga je poveo u Tursku, dao mu određene minute na mečevima, a Vlahović je sve vreme bio na oku i ruskog Ahmata, protiv koga je na kontrolnom meču postigao i pogodak.

Postignut je dogovor o pozajmici, u koji je uvrštena otkupna klauzula za letnji prelazni rok, tokom koga bi Vlahović potpisao višegodišnji ugovor, ukoliko naravno sve strane budu zadovoljne.

On će u Italiji dobiti šansu da se u prvi mah prilagodi verovatno kroz “Primaveru”, mladi tim Atalante, a potom od leta i u najjačoj selekciji.

Takođe, Vlahović je bio i član reprezentativnih selekcija Srbije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.