BOKS: Novi Pazar ŠAMPION regionalne lige

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2023, 16:40

BOKS: Novi Pazar ŠAMPION regionalne lige

Među prva četiri tri niz Srbije i jedna ekipa iz Republike Srpske.

Bokserski klub Novi Pazar osvojio je Regionalnu ligu, pošto je trijumfovao u plej-ofu sa 72 boda, saopštio je BSS.

Novi Pazar je do trofeja stigao posle dvodnevnog takmičenja u finalu plej-ofa, koje je održano u Sportskoj dvorani Pendik u Novom Pazaru. U finalu plej-ofa su pored Novog Pazara učestvovali i bokseri Sombora, Slavije i Loznice.

Novi Pazar je na kraju osvojio prvo mesto sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 72 boda, dok je Sombor drugi sa 33. Treća je bila Slavija iz Banjaluke sa 32 poena, dok je Loznica osvojila samo 14. 

Ovogodišnju Regionalnu ligu činilo je deset bokserskih klubova i to: Radnički Beograd, Novi Pazar, Sombor, Loznica, Vardar (Skoplje), Nikšić, Slavija (Banjaluka), Sveti Donat (Zadar), Maribor i Željezničar (Sarajevo). 

Novi Pazar je bio najbolji i posle osnovnog dela sezone, u kojem je održano sedam kola.

- Neizmerno smo ponosni na naše boksere, na istorijski uspeh kluba koji do sada nikada nije bio na mestu klupskog šampiona. Posebno raduje činjenica da je ova titula regionalna i da smo u ovoj sezoni pokazali apsolutnu dominaciju i kvalitet. BK Novi Pazar nastavlja dalje još jačim tempom rad na igradnji kluba koji će biti sinonim za plemenitu veštinu ne samo u našoj zemlji, već u regiji. Za samo dve godine napravili smo jak, kompaktan tim koji može da parira i pobedi svakog. Trofej regionalnog šampiona daje nam vetar u leđa da nastavimo misiju koju smo započeli, da se neprestano razvijamo i jačamo jer to zaslužuje i naš grad i plemenita veština Srbije - rekao je sportski direktor BK Novi Pazar Selver Lekpek, preneo je BSS.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.