B92: Vladimir Štimac slobodan igrač

Izvor: B92, 21.Jun.2014, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

B92: Vladimir Štimac slobodan igrač

Centar reprezentacije Srbije Vladimir Štimac raskinuo je ugovor sa Unikahom i sada je slobodan igrač, potvrdio je košarkaš za B92.

Štimac je sa timom iz Malage imao ugovor na 'jednu plus jednu' godinu, ali nije bio zadovoljan ponuđenim uslovima posle prve sezone.

"Meni je lepo u Malagi i voleo bih da ostanem, ali sada je sva na ljudima iz kluba i njihovoj odluci da li će mi izaći u susret", izjavio je Štimac za B92.

Srpski centar prošle sezone pružao je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sjajne partije – tokom sezone nametnuo se kao ’džoker’ i u Top 16 fazi Evrolige prosečno je beležio 9,6 poena, uz procenat šuta 63%, i 6,3 skokova.

Štimac je odličnim igrama privukao pažnju i drugih klubova, a za njegove usluge interesuju se PAO, Valensija, Galatasaraj i Fenerbahče.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.