Australijan open: Velika borba u trećem setu

Izvor: RTS, 26.Jan.2013, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Australijan open: Velika borba u trećem setu

Azarenka – Li (1:1) 4:6, 6:4, 1:2 Viktorija Azarenka i Na Li igraju finale Otvorenog prvenstva Australije. Kineskoj terniserke pripao je prvi set, u drugom uzvratila Azarenka. Pobednik će biti poznat posle trećeg seta.

11.38 - Azarenka - Li 1:1 (treći set). Kratko je trajalo vođstvo Azarenke. Kineska teniserka je već u narednom gemu uzvratila brejk i izjednačila rezultat.

11.33 - Azarenka - Li 1:0 (treći set). Azarenka je odmah na startu trećeg seta došla do >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << brejkka.

11.28 - Azarenka - Li 6:4 (drugi set). Azarenka je rutinski osvojila poslednji gem u drugom setu i izjednačila na 1:1.

11.24 -Azarenka - Li 5:4 (drugi set). Azarenka je još jednom uspela da napravi brejk i u narednom gemu servira za osvajanje seta.

11.21 - Azarenka - Li 4:4 (drugi set). Kineska teniserka uspela je da napravi brejk i izjednači u drugom setu.

11.16 - Azarenka - Li 4:3 (drugi set). U ovom gemu Azarenka je bila nadomak brejka, ali kineska teniserka uspela je da se izvuče iz teške situacije i zadrži gem na svoj servis.

11.10 - Azarenka - Li 4:2 (drugi set). Azarenka se izvukla iz veoma teške pozicije. Uspela je Radvanjska da spasi četiri vezane brejk lopte i da zadrži brejk prednosti.  

11.03 - Kineska teniserka nastavila meč posle ukazane lekarske pomoći i osvojila gem na svoj servis. 

10.55 - Na Li nezgodno doskočila i povredila skočni zglob. Trenutno je pauza da se ukaže medicinska pomoć kineskoj teniserki. 

10.37 - Azarenka - Li 6:4, 1:0. Azarenka odmah na statrtu drugog seta napravila brejk. 

10.30 - Na Li osvojila je prvi set rezultatom 6:4 

Posle velikih borbi sve se svelo na dve teniserke. U finalu Otvorenog prvenstva Australije igraju Viktorija Azarenka i Na Li.

Očekuje se velika borba i dobar tenis. Promene rezultata pratite na Internet portalu RTS-a.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Australijan open: Li ponovo povredila zglob

Izvor: RTS, 26.Jan.2013

Azarenka – Li (1:1) 4:6, 6:4, 1:2 Viktorija Azarenka i Na Li igraju finale Otvorenog prvenstva Australije. Kineskoj terniserke pripao je prvi set, u drugom uzvratila Azarenka. Pobednik će biti poznat posle trećeg seta...11.52 - Meč samo što je nastavljen posle vatrometa ponovo je prekinut kada...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.