Atletiko već prodaje dresove Toresa

Izvor: Vesti-online.com, 27.Dec.2014, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atletiko već prodaje dresove Toresa

Povratak Fernanda Toresa u Atletiko Madrid još nije gotova stvar, a šampion Španije već je počeo sa prodajom njegovih dresova.

Legenda "jorgandžija" trebalo bi da u klubu u kojem je ponikao nosi dres sa  broj 19 na leđima, ako je verovati slikama koje su preplavile internet, a koje proističu iz odluke Atletika da već puste dresove u prodaju.

On je ponikao u Atletiku, za koji je od 2000. do 2007. godine odigrao 244 utakmice i postigao 91 gol, dok je za Liverpul >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << dao 65 golova na 102 utakmice.

’El ninjo’ će se tako posle sedam godina na ’Visente Kladeron’, odakle je prvo otišao u Liverpul gde je do 2011. ostvario vrhunac karijere, oborivši sve rekorde tog kluba.

Tores je u leto 2011. za rekordni transfer u istoriji Premijer lige od 60 miliona evra prešao u Ćelsi, ali nije uspeo da zadrži kontinuitet fantastičnih igara sa ’Enflida’.

Čelsi ga je ove sezone na dve godine pozajmio Milanu, za koji je postigao samo jedan gol na 10 utakmica u Seriji A.

BREAKING: Fernando Torres has returned to Atlético Madrid. They are already selling his shirt in the club shop! #19 pic.twitter.com/0o8ctcWrh0— Max (@Talk_Futbol) December 27, 2014

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.