Atletiko deklasirao Sevilju (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Mar.2017, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atletiko deklasirao Sevilju (video)

Ni D od derbija na "Visente Kalderonu", Anadlužani su odučeni od fudbala u prestonici.

Duel između Atletika iz Madrida i Sevilje je najavljivan kao derbi 28. kola španske Primere, ali nije opravdao taj epitet.

Skrhani eliminacijom u Ligi šampiona od Lestera, puleni Horhea Sampaolija su doživeli brodolom na 'Visente Kladeronu'.

"Jorgandžije" su slavile sa 3:1 i približile se Andalužanima na dva boda zaostatka.

Očekivano, Ćolo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Simeone je prepustio posed rivalu, zatvorio prilaze golu i dobio utakmicu na svoj način - prekidima i kontranapadima.

Prvo veće uzbuđenje na utakmici zbolo se pred golom gostiju nakon 15 minuta igre kada je Kevin Gameiro uzdrmao prečku, Francuz nije imao sreće, bio bi to evrogol.

Ipak, posle perida zatišja Atletiko je poveo u finišu prvog poluvremena golom Dijega Godina. Grizman je izveo slobodan udarac, Godin umakao svojim čuvarima i u svom stilu glavom zatresao mrežu.

Domaćin je imao minimalnu prednost sve do isteka sata igre kada je Antoan Grizman bacio magiju. "Bomba" iz slobodnjaka u stilu "Imperatora" Adrijana, Riko nije imao nikakve šanse.

Dva minuta kasnije ovacije za Fernanda Toresa koji je ušao u igru umesto Gameira, 'El Ninjo' se vratio na teren posle dvonedeljne pauze i oporavka zbog nezgode u La Korunji.

Koke je rešio pitanje pobednika u 77. minutu pokupivši sa peterca otpadak posle odlične kontre 'Kolćonjerosa', a sve što su gosti uspeli da učine do kraja je da dođu do počasnog podotka koji je postigao rezervitsa Korea posle lepog solo prodora po levom krilu.

Atletiko je na deset kola pre kraja sezone asolutno ravnopravan u trci sa Seviljom za mesto koje direktno vodi u Ligu šampiona.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Slavlje 'Jorgandžija', bomba Grizmana na Kalderonu

Izvor: B92, 19.Mar.2017

Fudbaleri Atletiko Madrida savadalai su na svom terenu ekipu Sevilje u 28. kolu Primere " 3:1 (1:0). Jorgandžije su povele opreko Dijega Godina u 37. minutu i sa minimalnim vođstvom otišli na odmor.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.