Ataman priznao: Stigla je ponuda

Izvor: B92, 07.Apr.2023, 14:20

Ataman priznao: Stigla je ponuda

Dosta se u poslednje vreme priča o tome gde će Ergin Ataman, trener Efesa, nastaviti karijeru.

Nakon teškog poraza od Fenera (103:86), Ataman je održao konferenciju i tom prilikom govorio o ponudama i budućnosti.

"Ne želim sada da ulazim u stvari oko ugovora. U narednim mesecima u Efesu će se praviti planovi u vezi sa igračima i trenerima. Ne verujte lažnim glasinama. Svako svakom može dati ponudu. Nema dogovora. Idemo dalje", rekao je Ataman i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dodao:

"Mi smo kao porodica u Efesu. Analiziraćemo ovosezonski neuspeh. Videćemo posle toga. Sezona još nije završena".

Najviše se govori o tome da je Panatinaikos "zagrizao" za 57-godišnjeg stručnjaka, dve strane su u prvi momenat demantovale te navode, da bi Ataman sada priznao da je ponudu "zelenih" – dobio.

"Sve su to spekulacije koju je stvorila štampa. Nikada se nisam sreo lice u lice s abilo kim. Naravno, stigla mi je ponuda. Zahvalili smo im se i rekli da ćemo u narednom periodu sagledati situaciju. Tokom ovog perioda stižu mnoge ponude meni i igračima. Prirodna stvar", istakao je Ataman.

Efes je izgubio šansu da se nađe u Top 8 fazi Evrolige, dok u turskom prvenstvu zauzima četvrtu poziciju sa tri pobede manje od vodećeg Turk Telekoma.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.