Atalanta pobedila Juventus u Torinu

Izvor: Beta, 27.Nov.2021, 21:37

Atalanta pobedila Juventus u Torinu

Fudbaleri Atalante pobedili su večeras na gostujućem terenu u Torinu Atalantu sa 1:0, u utakmici 14. kola Serije A.Jedini gol postigao je Duvan Sapata u 28. minutu.U sudijskoj nadoknadi vremena fudbaler Juventusa Paulo Dibala pogodio je prečku.To je bila prva pobeda Atalante u Torinu u Seriji A od 1989. godine.Atalanta je ostvarila treću uzastopnu pobedu, ukupno osmu u ligi i četvrta je na tabeli sa 28 boda.Juventus je pretrpeo peti poraz u Seriji A i zauzima osmo mesto na tabeli sa 21 bodom.Ranije danas Empoli je na svom terenu pobedio Fjorentinu sa 2:1, a Sampdorija je kao domaćin bila bolja od Verone 3:1.Večeras igraju Venecija - Inter.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

SERIJA A: Novi sunovrat Stare dame, Juventus poklekao pred tradicijom koja traje od 1989. godine

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2021

Tonu sve dublje...Fudbaleri Atalante slavili su minimalnim rezultatom na gostovanju Juventusu u Torinu u derbiju 14. kola Serije A...Bio je ovo novi "šamar" izabranicima Masimilijana Alegrija, čija ekipa je ove nedelje žestok poraz od Čelsija u Ligi šampiona (0:4). Tim iz Bergama naneo je peti...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.