Arteta: Prazan sam

Izvor: B92, 22.Apr.2023, 12:24

Arteta: Prazan sam

Menadžer fudbalera Arsenala Mikel Arteta izjavio je, nakon utakmice sa Sautemptonom, da je njegova ekipa protivniku pružila šanse da postigne tri laka gola.

Fudbaleri Arsenala remizirali su sa ekipom Sautemptona 3:3 u 32. kolu engleske Premijer lige.

"Prazan sam, očigledno, jer je ovo bila vrlo emotivna utakmica i razočaran sam jer nismo osvojili tri boda. Posle svega što se na utakmici dogodilo i dalje mislim da smo ih zaslužili, ali moramo da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se pogledamo u ogledalo jer smo dopustili protivniku tri vrlo laka gola i kada to uradite ekstremno je teško pobediti u ovoj ligi", izjavio je Arteta.

Dodaje da ekipa treba da zaboravi na ovu utakmicu i da se fokusira samo na meč sa Mančester sitijem.

"Mislim da svi treba da se isključimo večeras, da svarimo ovo i već sutra krenemo da razmišljamo koji je najbolji način da odemo u Mančester i dobijemo ih. Ne vidim nedostatak samopouzdanja kada je tim sposoban da uradi ono što smo mi večeras. Dakle, samopouzdanje je tu, treba samo da prevazidjemo te trenutke slabosti", zaključio je Arteta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.