Izvor: MozzartSport.com, 22.Maj.2021, 15:13

Anduhar ne igra u Beogradu

Umesto Španca protivnik Marka Topa biće Argentinac Federiko Korija

Španski teniser Pablo Anduhar neće igrati na ATP turniru u Beogradu. Španac je otkazao učešće nakon turnira u Ženevi, gde je neočekivano stigao do polufinala.

Anduhar je na startu turnira trebalo da igra sa domaćim igračem Markom Topom, ali je Srbin dobio novog protivnika. U pitanju je Argentinac Federiko Korija.

U pitanju je par koji se >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << nalazi u delu žreba kao i Novak Đoković, sa kojim bi mogli da se ukrste u četvrtfinalu. Prethodno bi, naravno, morali da eliminišu pobednika iz okršaja Pabla Kuevasa i Miomira Kecmanovića.

Novak Đoković će biti slobodan u prvom kolu, a u drugom će igrati protiv boljeg iz duela u kojem će nastupiti Jegor Gerasimov i jedan od kvalifikanata.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

ŠPANAC ODUSTAO OD BEOGRADA: Anduhar ne igra Serbia open, ekspresno pronađena zamena

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2021

Srbin dobio novog protivnika...Španski teniser Pablo Anduhar neće igrati na ATP turniru u Beogradu. Španac je otkazao učešće nakon turnira u Ženevi, gde je neočekivano stigao do polufinala...Svonsi je slavio u gostima kod Barnslija sa 1:0 u prvom meču polufinala plej-ofa za plasman u Premijer...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.