Izvor: Blic, 02.Feb.2008, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Almerija srušila Real Madrid

Fudbaleri Almerije su nastavili da nižu velike uspehe, a večeras su u premijernom meču 22. kola Primere lako pobedili aktuelnog prvaka Real Madrid sa 2:0.

Ekipa koja je ove sezone stigla do elitnog društva ovom pobedom je prekinula niz od deset pobeda Madriđana i ostvarila svoj najveći uspeh u istoriji sa četiri vezana trijumfa.

Pobeda nad katastrofalnom Valensijom iz prošlog kola se ne mora smatrati senzacijom, ali je tim iz Andaluzije večeras svakako postigao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << veliki uspeh. Prvi gol je postignut već u 15. minutu, kada se Huanito posle brzo izvedenog slobodnog udarca najbolje snašao u kaznenom prostoru Ikera Kasiljasa. Vođstvo Almerije je udvostručeno u prvim minutima drugog poluvremena sa penala. Kanavaro je srušio Negreda, koji je bio siguran sa bele tačke.

Najveći profit iz ovog meča bi mogla da izvuče Barsa, koja bi pobedom nad Osasunom mogla da smanji prednost Reala na šest bodova.

U drugom meču dana Deportivo je pobedio Betis u gostima rezultatom 1:0. Ekipa iz La Korunje je imala šansu i da udvostruči prednost iz 35. minuta, ali Rodrigez 15-ak minuta pre kraja nije iskoristio penal.

Rezultati i parovi 22. kola Primere:

Almerija - Real Madrid 2:0


(Huanito 15, Negredo 46)

Betis - Deportivo 0:1

(Amo 35)

Nedelja:

Atletiko - Mursija

Levante - Rasing

Rekreativo - Sevilja

Valjadolid - Valensija

Viljareal - Majorka

Saragosa - Atletik Bilbao

Barselona - Osasuna

Hetafe - Espanjol

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Almerija srušila Real Madrid

Izvor: B92, 03.Feb.2008, 00:37

..Fudbaleri Real Madrida poraženi su na gostovanju Almeriji 2:0, u prvoj utakmici 22. kola španske Primere. U drugom subotnjem meču, Deportivo je savladao Betis, u gostima, sa 1:0 i zabeležio važne bodove u borbi za opstanak. ..Realu je ovo tek treći poraz u sezoni, i Barselona će ukoliko pobedi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.