Alardajs novi menadžer Njukasla

Izvor: B92, 15.Maj.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alardajs novi menadžer Njukasla



Čelnici Njukasla predstaviće danas Sema Alardajsa kao novog menadžera kluba. Alardajs koji je podneo ostavku na mesto trenera Boltona krajem aprila, bio je glavni kandidat za mesto menadžera Mančester Sitija. Ipak, po svemu sudeći bogata ponuda ( 12 miliona funti za ugovor) i izazov vraćanja Njukasla u vrh engleskog fudbala, bili su presudni da se Alardajs odluči za selidbu na sever Engleske.

Bivši menadžer Glen Reder podneo je ostavku 6.maja, zbog serije loših rezultata kluba. Alardajs koji je prošlog leta bio kanddiat za selektora Engleske, pre tri godine imao je ponudu Njukasla, ali je tada odbio mogućnost da predje na Sent Džejms Park.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.