Alan Širer kritikuje Vengera!

Izvor: Sportske.net, 18.Apr.2016, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alan Širer kritikuje Vengera!

Jedan od najboljih napadača u istoriji Premijer lige nije najveći fan menadžera Arsenala.

Arsenal već godinama "obigrava" oko prve pozicije u Premijer ligi, ali na kraju se "Tobdžije" uvek zadovolje plasmanom u Ligu šampiona. Ista situacija je i ove sezone, a Venger i dalje nema nameru da menja filozofiju.

Nakon remija Arsenala sa Kristal Palasom ovog vikenda, oglasio se nakadašnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << centarfor reprezentacije Engleske, Alan Širer.

"Ako već raspolažete ogromnim novcem, uložite ga pametno. Mislim da Arsenal mora pod hitno da dovede napadača svetske klase, koji će garantovati 25-30 golova po sezoni, inače će biti osuđeni samo na borbu za prva četiri mesta u ligi", istakao je 45-godišnjak.

Širer je istakao da Venger često preteruje sa uvođenjem mladih igrača u prvi tim, jer tako gubi konstantnost u rezultatima.

"Govorim od početka sezone da im fali 1-2 igrača svetske klase, sa kojima bi pojurili titulu. Arsen vodi sjajnu klupsku politiku sa mladim igračima, ali često ga upravo to košta dosta bodova", dodao je on.

Posle meča sa Kristal Palasom i sam Venger je progovorio na ovu temu.

"Znamo da moramo da pojačamo tim, ali nije lako naći veoma kvalitetnog igrača na tržištu, a da bude dostupan u trenutku kada nama treba", istakao je francuski stručnjak.

Arsenal sada zaostaje ogromih 13 bodova za vodećim Lesterom, iako ima utakmicu manje. Nalaze se na četvrtoj poziciji, a sada još i strahuju od Mančester Junajteda, koji ima samo četiri boda manje, na petom mestu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.