Ajaks bez navijača u Ajndhovenu

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Sep.2013, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ajaks bez navijača u Ajndhovenu

Ajaks je izgubio sudski spor kojim je pokušao da obori zabranu njihovim navijačima da putuju u Ajndhoven na utakmicu sa PSV-om.
(FOTO: AP)
Ajaks je želeo da svojim navijačima bude dozvoljeno da putuju u Ajndhoven svojim automobilima, nakon što su specijalni vozovi iz Amsterdama otkazani zbog građevinskih radova.
Gradonačelnik Ajndhovena Rob Van Gijzel odbio je plan strahujući od nasilja navijača.
Razočarani smo zato što mislimo da je važno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << da navijačima bude dozvoljeno da putuju na sve gostujuće utakmice – saopštio je Ajaks.
Ajaks u nedelju putuje u Ajndhovem gde će se u 16.30 sastati sa PSV-om.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Ajaks bez navijača u Ajndhovenu

Izvor: Blic, 21.Sep.2013, 13:29

Fudbalski klub Ajaks izgubio je sudski spor kojim je pokušao da obori zabranu njihovim navijačima da putuju u Ajndhoven na utakmicu sa PSV-om...Ajaks je želeo da svojim navijačima bude dozvoljeno da putuju u Ajndhoven svojim automobilima, nakon što su specijalni vozovi iz Amsterdama otkazani zbog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.