Adrija tur, drugi dan

Izvor: RTS, 13.Jun.2020, 07:48

Adrija tur, drugi dan

Adrija tur, teniski regionalni spektakl, igra se na terenima SC Novak na Dorćolu i trajaće do nedelje, uz učešće najboljih tenisera sveta. Drugog dana su na programu mečevi u singl konkurenciji. Sva dešavanja sa Adrija tura možete da pratite na portalu RTS-a.
Turnir će biti igran u raund-robin sistemu, osmorica učesnika biće podeljeni u dve grupe po četiri igrača, pa će svako ko dođe >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u subotu i nedelju imati prilike da gleda sve mečeve najboljih tenisera na ATP turu.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković igraće u A grupi turnira protiv Nemca Aleksandra Zvereva i zemljaka Viktora Troickog i Filipa Krajinovića.
U grupi B su Austrijanac Dominik Tim, Bugarin Grigor Dimitrov, Srbin Dušan Lajović i pobednik kvalifikacija Damir Džumhur iz Bosne i Hercegovine.
Subotnji program počinje u 14 časova, a biće odigrana po dva kola u obe grupe. Program na terenima na Dorćolu otvaraju Grigor Dimitrov i Dušan Lajović.
Raspored današnjih mečeva:
Dimitrov - Lajović 14.00
Tim - Džumhur 15.00
Đoković - Troicki 16.00
Zverev - Krajinović 17.00
Dimitrov - Džumhur 19.00
Tim - Lajović 20.00
Đoković - Krajinović 21.00
Troicki - Zverev 22.00 
U nedelju su na programu dueli trećeg kola, kao i finale.
Adrija tur je revijalni turnir humanitarnog karaktera, sav novac će ići onima kojima je najpotrebniji, a šampion će na kraju odrediti kome će donirati kompletnu sumu.
Sva dešavanja sa Adrija tura pratite na portalu RTS-a.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivanišević: Kad pozove Novak to je kao da pozove Real -" krećeš pešice

Izvor: B92, 13.Jun.2020

Od Vimbldonskog šampiona do trenera jednog od najboljih igrača svih vremena...Goran Ivanišević uskoro će punih godinu dana biti deo tima koji radi sa Novakom Đokovićem...Ovaj 48-godišnji Splićanin nalazi se u Beogradu gde je u toku prvi turnir iz serije Adrija tura...Regionalni teniski karavan...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.