Abijati: Milan ide u pogrešnom pravcu

Izvor: Sportski Žurnal, 12.Mar.2014, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Abijati: Milan ide u pogrešnom pravcu

Golman Milana Kristijan Abijati izjavio je da se, posle eliminacije iz Lige šampiona i poraza u prvenstvu, stanje u tom fudbalskom klubu pogoršava.
(FOTO: AP)
Milan ima lošu sezonu, trenutno se nalazi na 10. mestu na tabeli Serije A, a sinoć je u revanšu osmine >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << finala Lige šampiona na svom stadionu izgubio od Atletiko Madrida sa 4:1, i ukupnim rezultatom od 5:1 eliminisan je iz elitnog evropskog takmičenja.
Klarens Sedorf je u januaru na klupi „roso-nera” zamenio Masimilijana Alegrija. Ekipa je u poslednjim utakmicama izgubila od Juventusa sa 0:2 i Udinezea sa 0:1.
To je bila posebna utakmica i napravili smo nekoliko koraka unazad, u odnosu na nedavne mečeve. Nismo igrali dobro u Udinama, definitivno smo napravili korak unazad – rekao je Abijati.
Razočarani smo što smo na ovakav način završili takmičenje u Ligi šampiona. Moramo da se oporavimo, pošto nas u nedelju očekuje utakmica s Parmom, ekipom koja igra dobro.
On je rekao da njegova ekipa sada mora da se okrene domaćem prvenstvu.
Sada je veoma važno da se koncentrišemo na domaću ligu, pošto je pred nama još 11 utakmica. Od sada pa do kraja sezone, svi igrači moraju da pokažu da su sposobni da nose dres Milana – rekao je Abijati.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Abijati: "Milan ide u pogrešnom smeru"

Izvor: Sportske.net, 12.Mar.2014

Golman Milana Kristijan Abijati izajvio je danas da se, posle eliminacije iz Lige šampiona i poraza u prvenstvu, stanje u tom fudbalskom klubu pogoršava.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.