Izvor: MozzartSport.com, 04.Maj.2021, 23:17

AZIJA: Bilićev Peking siguran

Pogledajte rezultate nekih od utakmica odigranih na azijskom kontinentu...

ŠEIK RASEL - RAHMATGONJ 3:0 (2:0)

(Fudbal, Bangladeš 1)

Nije mogla bolje da počne utakmica po Šeik koji je u 3. minutu poveo preko Asrorova i tu najavio da će ovde doći kec. Ako je neko sumnjao u to, te sumnje su se smanjile u 35. minutu posle penala koji je realizovaoo Dušobekov. Posle toga je domaćin spustio ritam, a u 70. minutu je zacementirao trijumf preko >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Đankarla.

AL KOR - AL ŠAHANIJA 3:1 (2:0)

(Fudbal, Katar 1)

Fenomenalno je počela utakmica za domaćina koji je poveo već u 2. minutu preko Fetfacidisa, dok je u 19. minutu Kobajaši podigao na 2:0 i tada ste mogli da naslutite da će doći kec ovde. Do kraja meča dogodilo se još promena, a domaćin je podigao rezultat na 3:0 posle gola Brahmija. Konačan rezultat postavio je Abdulaziz golom u 86. minutu.

ČANGČUN - VUHAN 0:0

(Fudbal, Kina 1)

Kada se sve sagleda, domaćin ima više za čim da žali jer je uspeo čak i da postigne pogodak u 13. minutu, ali je on poništen posle gledanja VAR-a. Razlog je bio ofsajd. Čangčung i jeste bio favorit, ali je Vuhan posle remija i poraza uspeo do još jednog boda na startu sezone.

PEKING GUAN - DALIJEN 2:0 (0:0)

(Fudbal, Kina 1)

U prvom poluvremenu nije bilo golova, ali je onda Peking Slavena Bilića preuzeo konce igre u svoje ruke i onda počeo da šije. Žang Ksiže bio je najraspoloženiji igrač domaćina, a golove je postizao u 54. i 55. minutu. Dva gola u dva minuta i posle toga Daljen nije imao šanse. Čak su gosti ostali sa igračem manje u 73. minutu.

KEDAH - JOHOR 0:1 (0:0)

(Fudbal, Malezija 1)

Ako ste kojim slučajem ovde igrali dvojku sigurno da vam nije bilo lako jer je to bio sudar sada prvoplasirane i trećeplasirane ekipe. Moralo je da bude neizvesno. I nije se znao ishod bukvalno do kraja utakmice kada je Bergson iskočio i pogodio u 92. minutu za pobedu Johora.

KUALA LUMPUR - PULAU PINANG 3:1 (1:0)

(Fudbal, Malezija 1)

Kuala Lumpur je bolje počeo meč i to mu se na kraju isplatilo. Prvi gol za domaćina postigao je Paulo Žoze u 35. minutu. Isti igrač povisio je na 2:0 iz penala u 52. minutu. Gosti su smanjili preko Ašrafa, a onda je het-tri Žozea zacementirao pobedu Kuala Lumpura. Slavlje domaćina na individualni kvalitet.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.