ATP BUENOS AJRES: Kraj za Kecmanovića!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2021, 00:03

ATP BUENOS AJRES: Kraj za Kecmanovića!

Veliki preokret bio na pomolu.

Već na startu ATP turnira u Buenos Ajresu, Miomir Kecmanović je završio učešće u konkurenciji dublova. Srpski teniser poražen je u paru sa Đanlukom Mađerom od Arijela Behara i Gonzala Eskobara rezultatom 1:2 (3:6, 7:6 (9:7), 6:10).

Srbin i Italijan su se našli u problemu i u drugom setu, više puta vratili su se iz naizgled bezizlazne situacije, a isto su učinili i u trećem gde su gubili 6:1, pa izjednačili na 6:6. Posle >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << toga im, međutim, nije bilo spasa. Četvrti nosioci su osvojili četiri gema u nizu i plasirali se u četvrtfinale.

Za ulazak u polufinale, Behar i Eskobar igraće protiv boljeg iz okršaja Marah/Martinez - Arneodo/Per.

Podsetimo, Kecmanović će nastaviti takmičenje u Buenos Ajresu u singlu, ali od drugog kola, jer je u prvoj rundi bio slobodan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.