ARSENAL SPREMAN ZA PARTIZAN

Izvor: Kurir, 05.Dec.2010, 09:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ARSENAL SPREMAN ZA PARTIZAN

Mnogo su jaki... Fudbaleri Arsenala ugostiće u sredu ekipu Partizana u poslednjem kolu grupe H Lige šampiona u dobrom raspoloženju, budući da su juče u 16. kolu Premijer lige na svom terenu bili bolji od gradskog rivala Fulama - 2:1.

Oba pogotka za „tobdžije“ postigao je Samir Nasri u 14. i 75. minutu, dok je mrežu gostiju zatresao Diomansi >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Kamara u 30. minutu. Imajući u vidu da je aktuelni šampion Čelsi na svom terenu iznenađujuće remizirao u duelu protiv Evertona (1:1), a da je meč između Blekpula i Mančester junajteda odložen, ekipa sa Emirata izbila je na lidersku poziciju Premijer lige.

Francuski internacionalac u dresu Arsenala praktično je bio nezaustavljiv za defanzivce Fulama. Nasri se prilikom postizanja oba pogotka prosto prošetao kroz odbranu gostiju i doneo svom timu pobedu, koja ga je izbacila na lidersku poziciju Premijer lige. Prilikom postizanja prvog pogotka fudbaler domaćeg tima je napravio nekoliko „lažnjaka“, kojima je iz igre izbacio dvojicu defanzivaca Fulama, posle čega je svoj tim rutinski doveo u vođstvo.

Nakon izjednačenja Kamare, Francuz ponovo uzeo stvar je u svoje ruke, a drugi pogodak bio je još lepši. Nasri je takođe predriblao nekoliko odbrambenih igrača Fulama, kao i golmana Švarcera, da bi potom, gotovo iz mrtvog ugla, iz okreta šutirao i poslao loptu u prazan gol. Potezi sasvim dovoljni da ga promovišu u igrača utakmice, a fudbalerima Partizana ukažu odakle im u sredu od 20.45 preti najveća opasnost.

Aleksandar Kolarov isključen

Reprezentativac Srbije i član Mančester sitija Aleksandar Kolarov isključen je u meču u kojem je njegov tim pobedio Bolton. „Građani“ su na svom terenu slavili minimalnu pobedu (1:0), a nekadašnji fudbaler OFK Beograda i Lacija za svega pet minuta je dobio dve javne opomene, pa je pre vremena morao da ode u svlačionicu. Defanzivac „orlova“ najpre je u 75. minutu dobio žuti karton, a već u 80. je zaradio još jednu javnu opomenu, pa su domaći igrači u poslednjih 10 minuta morali grčevito da se brane kako bi sačuvali prednost koju im je golom u 4. minutu doneo Karlos Tevez.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.