AGUERO RAZREŠIO MISTERIJU: Evo gde će Mesi igrati sledeće sezone

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2021, 18:49

AGUERO RAZREŠIO MISTERIJU: Evo gde će Mesi igrati sledeće sezone

Ovo su svi čekali.

Kako prenosi katalonski Sport, Serhio Aguero i Barselona su postigli dogovor i on će od 1. jula zadužiti opremu novog kluba, kada mu i zvanično istekne ugovor sa Mančester Sitijem.

Mnogo šansi je propustio Real Madrid da izbije na prvo mesto Primere, i sad mu preostaje da večeras (22.00) kao gost savlada Granadu i čeka kiks Atletika u poslednja dva kola. Kvota na dvojku je 1,43, a na kombinazziju 2&3+ 2,05. Pogledajte sve kvote kladionice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << MOZZART za Granada - Real Madrid.

Ovo je bitno za navijače Barselone, jer ovo praktično znači da će i Mesi ostati, jer je on kao uslov za produžetak saradnje dao da mu dovedu najboljeg druga iz argentinske selekcije. To je sada je i urađeno.

🚨🚨| Agreement reached between FC Barcelona and Sergio Agüero! The player has agreed a two-year contract with lowered salary and has accepted the role of a second choice striker. @sport 🇦🇷✅ pic.twitter.com/33U2412ssf

— Managing Barça (@ManagingBarca) May 13, 2021

Aguero je prihvatio i manju platu, ali i da ne bude prva napadačka opcija samo da bi zaigrao sa Leom Mesijem. A što se Sitija tiče, tamo je postao prava legenda kluba tokom 10 godina,  pa će mu se odužiti podizanjem statue ispred stadiona.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Vanda, supruga fudbalera Maura Ikardija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.