ACB - Real siguran u Andori

Izvor: Sportske.net, 03.Mar.2019, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ACB - Real siguran u Andori

Šampion Evrope bez problema do pobede na gostovanju četvrtfinalisti Evrokupa.

Četvrtfinalista ovosezonskog izdanja Evrokupa ugostio je ekipu Real Madrida u okviru 21. kola ACB lige i doživeo ubedljiv poraz.

Real je na gostovanju Andori slavio rezultatom 87:66 (24:19, 26:12, 15:12, 22:23) i tako upisao šesnaestu pobedu u tekućoj sezoni.

Još jednom je Pablo Laso koristio sve igrače koje je uvrstio u protokol za današnji meč, a najefikasniji u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << redovima Real Madrida bili su Džejsi Kerol (15 pts,5 sk), Fakundo Kampaco (14 pts, 3 as) i Serhio Ljulj (14 pts, 3 sk).

U timu koji je ove sezone odmeravao snage i sa Crvenom zvezdom mt:s najefikasniji je bio upravo bivši član crveno-belih Dilan Enis.

Kanađanin je upisao 13 poena i skok, a Musa Diane je uz njega bio najproduktivniji sa 10 poena i 7 skokova.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

BL - Bajern se vratio na pobednički kolosek

Izvor: Sportske.net, 03.Mar.2019

Neverovatna serija od 19 uzastopnih pobeda prekinuta je na gostovanju Oldenburgu, a već danas Bajern se vratio na pobednički kolosek...Košarkaši minhenskog Bajerna neće uspeti da završe ligaški deo sezone bez poraza, ali su nakon današnjeg trijumfa korak bliže osvajanju prvog mesta pred početak...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.