ABA LIGA: Zadar ubedljiv protiv Cibone

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2023, 22:43

ABA LIGA: Zadar ubedljiv protiv Cibone

Vukovi i dalje bez pobede u novoj sezoni.

Košarkaši Zadra ostvarili su pobedu pred svojim navijačima protiv Cibone 91:64 (21:21, 24:14, 27:13, 19:16) u petom kolu ABA lige i tako stigli do trećeg trijumfa u sezoni, dok je Cibona i dalje bez pobede u regionalnom takmičenju.

Prva četvrtina bila je izjednačena i činilo se da će Vukovi sa Tuškanca biti ravnopravan protiv Zadranima, ali je domaćin odigrao sjajnju drugug četvrtinu i stekao dvocifreenu prednost na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poluvremenu, a vođstvo je dodatno pvećao u nastavku meča, pa je poslednja četvrtina bila samo formalnost za Zadar.

Luka Božić je po običaju predvodio Zadar, a protiv Cibone je postigao 35 poena, a pratio ga je Dario Drežnjak sa 23 poena. U Ciboni je najefikasniji bio Josip Mustapić sa 19 poena, dok je 12 postigao Tomislav Buljan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Idemo u Ljubljanu rasterećeno, ali i motivisano"

Izvor: B92, 27.Okt.2023

Košarkaši Cedevita Olimpije u subotu od 21 sat dočekuju Studentski centar u 5. kolu ABA lige.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.