ABA LIGA: FMP pao u poslednjoj deonioci u Podgorici

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2024, 20:38

ABA LIGA: FMP pao u poslednjoj deonioci u Podgorici

Duel 22. kola.

Košarkaši Studentskog centra su savladali FMP Železnik u Podgorici sa 94:85 i stigli su do skora 11-11 i još imaju panse da dođu do plej-ofa, dok je tim iz beogradskog predgrađa daleko od zone ispadanja, ali zbog nelogičnog pravila da broj timova iz Srbije ne može biti veći od pet mogu da budu u baražu protiv najboljeg srpskog kluba iz ABA 2 lige.

Pre poslednje deonice je bilo 60:60, ali tada su domaći počeli odlično da gađaju za tri, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iozabranici Saše Nikitovića dugo nisu uspeli da poentiraju iz igre i tu je prelomlejn meč.

Najbolji kod pobednika su bili Mateo Drežnjak sa 26, Emir Hadžibegović sa 18, Tomislav Ivišić sa 17, David Mirković sa osam poena. Kod FMP Železnika, Matec Rebec je postigao 19, Jan Novak 14, Aleksa Stepanović 12, Ognjen Kuzmić 10 poena.

ABA LIGA - 22. KOLO

Četvrtak:

Zadar - Igokea 74:59

Petak:

Split - Mornar 87:75

Subota:

Cedevita Olimpija - Budućnost 72:80

Nedelja:

Crvena zvezda - Krka 110:57

Ponedeljak:

Studentski centar - FMP 94:85

Borac - Partizan

Mega - Cibona (21)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.