Postani deo novog tima AIESECa u Novom Sadu

Izvor: PRObjave.com, 08.Avg.2013, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Postani deo novog tima AIESECa u Novom Sadu

Studentska organizacija AIESEC poziva sve zainteresovane da se prijave za članstvo u timu za odnose sa kompanijama. Ako želiš da kraj ovog leta provedeš radeći nešto korisno i zabavno. Ako želiš da upoznaš nove ljude i budeš deo najveće studentske organizacije na svetu prijavi se i postani deo novog tima AIESECa u Novom Sadu.
Članstvom u AIESEC-u dobijaš mogućnost da se povežeš sa organizacijom, da radiš na našim projektima i osetiš atmosferu timskog rada. Tim za odnose sa kompanijama bavi se ugovaranjem partnerstava sa kompanijama i obezbeđivanjem dugoročne saradnje na obostrano zadovoljstvo. Možete steći praktične veštine iz oblasti komunikacije i korporativnih odnosa i na taj način naučiti nešto novo ali i proširiti svoja znanja.
Za sve zainteresovane, AIESEC Novi Sad je pripremio zanimljivu manifestaciju kako bi se bolje upoznali sa radom organizacije, funkcijom, timskim radom. „Sales academy" se organizuje 12. i 13. avgusta na Fakultetu za pravne i poslovne studije dr Lazar Vrkatić - USEE.
AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih kroz ostvarivanje pozitivnog uticaja na društvo. Prisustvom u 117 zemalja, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata i svojim programima internacionalnih praksi i organizovanjem humanitarnih, edukativnih i ekoloških projekata pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.
Više informacija i prijave možete pronaći na www.ns.aiesec.org.rs ili na www.facebook.com/AIESECNoviSad

AIESEC Novi Sad
Dr Sime Miloševića 16
21000 Novi Sad
Email: office@ns.aiesec.org.rs
Web: aiesec.org.rs/novi-sad
Kontakt:
Jovana Udicki
Email: jovana.udicki@aiesec.net

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.