Career Days 2013. i u Novom Sadu

Izvor: PRObjave.com, 15.Apr.2013, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Career Days 2013. i u Novom Sadu

"Career Days" je projekat usmeren ka rešavanju problema nezaposlenosti, kroz pružanje mogućnosti mladim ljudima za posao, praksu i edukaciju. Održava se 16. aprila na Fakultetu Tehničkih nauka, na departmanu za Arhitekturu i urbanizam, i 17. aprila u auli Master centra na Novosadskom sajmu. "Career Days" predstavlja najstariji projekat u oblasti razvoja karijere u našoj zemlji. Realizovan je od strane studentske organizacije AIESEC, sa ciljem ostvarivanja interakcije između mladih, perspektivnih ljudi i kompanija okrenutih budućnosti.

"Career Days 2013" će biti realizovan kroz dva različita, ali povezana segmenta - Career Perspective i Career Insight. Ovim konceptom mladima koji učestvuvuju u projektu omogućena je bolja komunikacija sa kompanijama učesnicama, a firmama je olakšano traženje adekvatnog kadra.
Osnova Career Perspective-a su panel diskusije i predavanja posvećena ideji samozapošljavanja i preduzetništvu, koja će biti održana u utorak, 16. aprila. Neki od predavača su Aleksandar Stojkov, direktor VIP Fonda, Dragan Varagić, potpredsednik kompanije InternetGroup, Tatjana Kalezić, Klaster za Kreativne Industrije Vojvodine, Marija Prokopić, Rukovodilac sektora za razvoj konkurentnosti i inovativnosti malih i srednjih preduzeća, omladinskog i socijalnog preduzetništva - Regionalna Razvojna Agencija Bačka i mnogi drugi.
Career Insight je informativni segment projekta na kome će kompanije imati priliku da se predstave mladim ljudima i time prezentuju svoje ciljeve, vrednosti i misiju za budućnost i održava se 17. Aprila u auli Master centra na Novosadskom sajmu. Kompanije učesnice su: MK Grupa, Heineken, Univereksport, KMPG doo, Positiv i mnoge druge. Career Insight će svečano otvoriti Goran Sečujski, član gradskog veća za privredu grada Novog Sada.

Projekat je podržan od strane grada Novog Sada i Italijanske ambasade u Beogradu.

Sa više od 86000 članova na 2400 univerziteta, AIESEC je vodeća svetska studentska organizacija koja omogućava mladim ljudima da otkriju i razviju svoje potencijale i time naprave pozitivnu promenu u svom okruženju i društvu.
AIESEC Novi Sad
Dr Sime Milosevica 16
Novi Sad
Tel: 062 8083931
Email: office@ns.aiesec.org.rs
Web: www.ns.aiesec.org.rs

Nastavak na PRObjave.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Career days" - šansa za mlade nezaposlene

Izvor: Radio 021, 16.Apr.2013, 13:29

Sajam zapošljavanja "Karijer dejs" otvoren je danas na departmanu za arhitekturu i urbanizam Fakultetu tehničkih nauka, a sutra će biti u auli Master centra Novosadskog sajma.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.