(VIDEO) Teroristički napad u Vašingtonu

Izvor: BanjalukaLive.com, 02.Jul.2015, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) Teroristički napad u Vašingtonu

Američka policija je objavila da se u Mornaričkom brodogradilištu u Vašingtonu, administrativnom centru američke mornarice, nalaze dva napadača. Zaposleni tvrde da su se alarmi oglasili i da su sve zgrade na ovom mjestu trenutno zaključane. Mornarica je objavila na Tviteru da su građevine u ovom kompleksu zatvorene, ali da nijedan incident nije potvrđen >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << još uvijek. Sumnja se da je poslije pucnjave jedna osoba izgubila život, a neki mediji javljaju da još uvijek nije jasno da li je potencijalna žrtva zapravo napadač. Prema novim informacijama, najmanje dvije osobe su ranjene. Policijski službenici pronašli su dvije žrtve pucnjave, i prevezli oba ranjena muškarca u bolnicu. Nije poznato u kakvom su trenutno stanju. Svjedoci nedaleko od administrativnog kompleksa javljaju kako u pravcu centra ide brojna policijska vozila, uz svjetla i sirene. Mnogo policajaca je raspoređeno na površini od 16 hektara. {youtube}l7OqoSRU8PA{/youtube} (Telegraf.rs, foto: Youtube)
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

DRAMA U VAŠINGTONU: Pucnjava u kompleksu mornarice, jedna osoba poginula?

Izvor: Večernje novosti, 02.Jul.2015

Policija u Vašingtonu morala je da reaguje na dojavu da se nalazi naoružani napadač u jednoj od zgrada u kompleksu Mornarice. Vlasti navode da napadač nije pronađen i da nema stradalih, iako neki mediji pišu da ima jedna žrtva. Televizija "Foks" ranije je javila da je u pucnjavi nastradala jedna...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.