Izvor: BanjalukaLive.com, 20.Avg.2012, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedemo kancerogeno povrće?

Da mnogi od nas nisu svjesni kakve toksine svakodnevno unosimo u organizam svjedoči i fotografija koja je danas osvanula na "Facebooku", a koja prikazuje kako crvene paprike s polica u Merkatoru sadrže oznaku 'kora nije za jelo' zbog tretiranja kancerogenim pesticidom. Na društvenoj mreži Facebook danas se pojavila fotografija koja prikazuje kako građani većinom nisu svjesni da veliki trgovački centri uvoze hranu sumnjivog porijekla, tretiranu opasnim pesticidima koji imaju ogromnog uticaja na ljudsko zdravlje, kao i zdravlje drugih organizama koji dođu u dodir s ovim sredstvima. Naime, na deklaraciji koja stoji na kutiji crvenih paprika u Merkatoru Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/drustvo/jedemo-kancerogeno-povrce.html)
Pogledaj vesti o: Merkator

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Merkator BiH: Naše paprike su ispravne

Izvor: BanjalukaLive.com, 20.Avg.2012

Nakon što se na internetu ovih dana pojavila fotografija deklaracije s vreće crvene paprike roge u Merkatoru, na kojoj piše "Kora nije za jelo, tretirano sa OPP-IMAZALIL" (drustvo/jedemo-kancerogeno-povrce.html) (kancerogenim pesticidom), reagovali su iz ovog tržnog centra uvjeravajući građane...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.