Istočno Sarajevo: Ranio se automatskom puškom

Izvor: Blic, 17.Jul.2017, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istočno Sarajevo: Ranio se automatskom puškom

U Univerzitetskoj bolnici Foča hospitalizovan je muškarac čiji su inicijali Đ.V, koji se sam povredio pucajući iz vatrenog oružja.

Policija je izvršila uviđaj i konstatovala da je Đ.V. povredio desnu nogu kada je pucao iz automatske puške "crvena zastava", saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Oružje je pronađeno i privremeno oduzeto, kao i 26 metaka kalibra 7,62 milimetra, a biće preduzete mere i radnje s ciljem utvrđivanja posedovanja oružja i podnošenja izveštaja o počinjenom krivičnom delu nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija protiv ove osobe.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.