Izvor: B92, 13.Avg.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplenjeno 200.000 lažnih evra u CG

Podgorica -- Crnogorska policija zaplenila mnogo lažnih novčanica evra, pišu podgoričke Vijesti.

Prema navodima lista, policija je u više crnogorskih gradova uhapsila veći broj osoba, među njima Litvanku G.B.(24), kod koje je nađeno više lažnih novčanica od 200 evra. Ona je pokušala da u Ulcinju lažne novčanice stavi u opticaj, ali ju je u tome sprečila policija.

Policije Hrvatske, Austrije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine su zajedničkom akcijom u julu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << otkrile 1.200.000 lažnih evra, a crnogorska policija je u Podgorici našla štampariju za falsifikovanje novca. Pozivajući se na izvor u crnogorskoj policiji, Vijesti iznose pretpostavku da falsifikovani novac potiče i iz neke štamparije na jugu Srbije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.