Vojnik pucao u policajca u Sloveniji

Izvor: RTS, 28.Avg.2014, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojnik pucao u policajca u Sloveniji

Jedan slovenački policajac nalazi se u kritičnom stanju u bolnici u Ljubljani pošto ga je sinoć iz vatrenog oružja ranio pripadnik slovenačke vojske, objavili su slovenački mediji.

Policijska uprava Ljubljane potvrdila je da je saobraćajni policajac sinoć upucan u glavu pošto je zaustavio jedan automobil u mestu Litija, 20 kilometara istočno od Ljubljane, prenela je agencija STA.

Policijska patrola je zaustavila automobil u kojem se nalazio vojnik, zbog moguće >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << veze sa pljačkom koja je 18. avgusta izvršena u slovenačkoj prestonici.

Osumnjičeni napadač (26) je posle pucnjave pobegao, ali je nešto kasnije uhvaćen. On je takođe zadobio povrede vatrenim oružjem, pretpostavlja se pošto je vatrom uzvratio drugi policajac.

Napadač se takođe nalazi u ljubljanskom Univerzitetskom kliničkom centru na lečenju.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Slovenija: Vojnik upucao policajca

Izvor: Vesti-online.com, 29.Avg.2014, 08:05

Slovenački policajac nalazi se u kritičnom stanju u bolnici u Ljubljani nakon što ga je iz vatrenog oružja ranio pripadnik slovenačke vojske...Foto: Ilustracija..Policijska uprava Ljubljane potvrdila je da je saobraćajni policajac upucan u glavu pošto je zaustavio jedan automobil u mjestu Litija,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.