Više vozila kamenovano u Mostaru

Izvor: B92, 19.Nov.2019, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više vozila kamenovano u Mostaru

U mostarskom naselju Vrapčići kamenovano je u ponedeljak više vozila sa hrvatskim registarskim tablicama, preneo je sarajevski portal Klix.

M. K. iz Širokog Brijega policiji je sinoć oko 21:30 prijavio da je dok se s prijateljima vraćao iz Vukovara, više mlađih osoba kamenovalo kombi vozilo marke "Reno trafik", vlasništvo rentakara iz Bijakovića.

Pola sata kasnije I. B. iz Korčule, koji je upravljao vozilom "Opel vivaro", vlasništvo Zajednice sportskih udruženja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << opštine Lumbarda, takođe je napadnut kamenjem u Vrapčićima.

Policijskoj stanici Mostar Sever S. Ć. iz Vrapčića prijavio je da je grupa od desetak mlađih muških osoba s kapuljačama na glavama, na magistralnoj M-17, u blizini Veležovog stadiona u Vrapčićima, kamenjem napala i oštetila putničko vozilo s hrvatskim registarskim oznakama, njemu nepoznate marke i boje.

Na mesto događaja upućena je patrola policije i poduzete su potrebne mere, saopšteno je iz kantonalnog MUP-a.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.