Vukovar: Grafiti s ustaškim znakom i pozdravom

Izvor: Blic, 27.Jan.2014, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vukovar: Grafiti s ustaškim znakom i pozdravom

Nepoznata osoba ispisala je na više zgrada u Vukovaru grafite neprimernog sadržaja - s ustaškim znakom i pozdravom, saopštila je danas vukovarsko-sremska policija.

Kako je precizirano, na pročeljima zgrada u ulici Hrvatskog vazduhoplovstva, kao i na Domu penzionera i Hrvatske pošte latiničnim pismom ispisano je "U", "Za dom spremni" i "ZDS".

Grafiti su ispisani izmedju 24. i 26. janauara. Policija traga za počiniocima, prenosi agencija Hina.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vukovar: Grafiti s ustaškim znakom

Izvor: Akter, 27.Jan.2014

Nepoznata osoba ispisala je na više zgrada u Vukovaru grafite neprimernog sadržaja - s ustaškim znakom i pozdravom, saopštila je danas vukovarsko-sremska policija

Nastavak na Akter...

Ustaški simboli u Vukovaru

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Jan.2014

Nepoznata osoba ispisala je u razdoblju između 24. i 26. siječnja na više zgrada u Vukovaru grafite neprimjernog sadržaja, izvijestila je vukovarsko-srijemska policija. Na pročeljima zgrada u ulici Hrvatskog zrakoplovstva te Doma umirovljenika i Hrvatske pošte, latiničnim pismom ispisano je "U",...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.