Upucan migrant u životnoj opasnosti

Izvor: B92, 17.Nov.2019, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upucan migrant u životnoj opasnosti

Migrant na koga je pucala hrvatska policija nakon potere po Gorskom Kotaru u životnoj je opasnosti i nakon operacije.

On se nalazi u intenzivnoj jedinici KBC Rijeka, a kako kažu u bolnici, ima prostrelne rane u predelu grudnog koša i stomaka, prenosi Index.

Smatra se da je on ilegalno ušao u Hrvatsku.

Jedan migrant podlegao je povredama zadobijenim u tuči koja je izbila jutros u migrantskom naselju Ušivak u Hadžićima, potvrđeno je u Ministarstvu unutrašnjih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poslova Kantona Sarajevo.

"Do tuče je došlo u 6.30, a mladić je podlegao povredama u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu oko 10 sati. Sada se utvrđuje da li su u pitanju migranti iz kampa ili su se tu zatekli", navode iz MUP-a KS.

Kako prenose "Nezavisne", identitet preminulog migranta nije utvrđen, a uviđaj je u toku.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lekari se bore za život migranta kojeg je juče upucala hrvatska policija

Izvor: Radio 021, 17.Nov.2019

Migrant kojeg je juče policija jurila po Gorskom Kotaru, u životnoj je opasnosti nakon što je upucan...Nalazi se u intenzivnoj jedinici KBC Rijeka, a kako kažu u bolnici, ima prostrelne rane u predelu grudog koša i stomaka...Pucnjava se dogodila juče, prilikom akcije policajaca koji rade na suzbijaju...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.